Kontingent (Kon)
Her tilmelder du dig et kontingent, når du er oprettet og betalt skal du have en nøgle, du kan lave en aftale med Michael på telefon 31 26 05 62, hvornår denne kan hentes i centeret
Husk at medbring den mail du modtager, det er helt fint hvis du har den på telefonen når du kommer. Har du ikke mulighed for at komme i ovenstående tidsrum, så skriv til os på info@horbelevmotionscenter.dk eller inde på vores facebook gruppe
Tilmeld/Læs mere - (2)

Hold aktiviteter (HOLD)
Tilmelding for ikke medlemmer der ønsker at deltage i holdaktiviteter som Jump og Indoor cycling. Husk at man efterfølgende skal tilmelde sig den enkelte aktivitet.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pause (PAU)
Vil du gerne holde pause vælges denne, husk at afmelde dit kontingent (gør du under mine tilmeldinger) ellers bliver det automatisk fornyet. Det er ikke muligt at få refunderet evt. beløb i forbindelse med pauser.
 
Regler for pause:
 
Det er ikke muligt at vælge pause når du har et aktivt kontingent, f.eks. er det ikke muligt at vælge pause hvis du har et års kontingent. Har du 3 måneders kontingent, kan du vælge pause når perioden udløber. 
Tilmeld/Læs mere - (1)
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram