Restoativ Yoga er en teknik til at kolbe af og afstressende, genstarte og genopbygge nervesystemet. Restoativ Yoga udføres med støtte i Yoga stillingerne og foregå på gulvet. Der anvendes en det puder og tæpper derfor skal udøverne medbringe: en Yoga pølle eller et vattæppe, samt tre fliser tæpper, noget til at lægge over øjnene og et en pude pude.

Følgerne heraf er, at vores nervesystem kommer i ubalance og det kan resultere i stress, kronisk stress, depression, angst og en generel ubalance i sindet. Et nervesystem i ubalance kan påvirke humøret, immunforsvaret, fordøjelsen, bindevævet og skabe muskelspændinger.

Den restorative yoga virker terapeutisk idet kroppen får lov at hvile og derved heale sig selv. Restorativ yoga hjælper os til at skabe balance i vores nervesystem og til at krop og sind indgår et samarbejde (mind-body network) og dette kan succesfuldt hjælpe os af med bl.a. stress, depression, angst, søvnløshed, muskelspændinger og forhøjet blodtryk. Det styrker også immunforsvaret, bindevævet og lymfevæskerne.


Er du ikke medlem så tjek denne vejledning: https://horbelevmotionscenter.dk/booking-ikke-medlemmer


Kan være et billede af 1 person og udendørs 
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram